Les 1 Handleiding

Welkom bij de Online Holistische Academie en fijn dat je de opleiding Voeding & Gedrag Adviseur volgt!

In deze handleiding leggen we je de werkwijze van de online opleiding uit. Ook komen de verplichte examenonderdelen aan de orde waaraan je moet voldoen om voor het Diploma Voeding & Gedrag Adviseur in aanmerking te komen.
Tenslotte besteden we aandacht aan de studiebegeleiding vanuit de Online Holistische Academie.


Werkwijze online opleiding Voeding & Gedrag Adviseur

De opleiding Voeding & Gedrag Adviseur volg je online, via het internet. Daarbij maak je gebruik van onze digitale leeromgeving, de Online Academie.

De inhoud van de opleiding Voeding & Gedrag Adviseur is opgedeeld in 17 modules. Het is de bedoeling dat je de volgorde van de modules aanhoudt als je de opleiding volgt. 
Na elke module tref je een opdracht aan die je voor jezelf maakt. Die hoef je dus niet in te leveren. Elke opdracht ondersteunt jouw voortgang in het ‘eigen maken’ van de lesstof.

De modules bestaan uit schriftelijk lesmateriaal, vaak aangevuld met lesvideo’s, tests, overzichten en formulieren. Alles met als doel om jou alle benodigde kennis en vaardigheden bij te brengen zodat jij er zelfstandig mee aan de slag kunt gaan.
En dat is ook het mooie van deze opleiding: je leert veel over voeding en ons voedingsgedrag voor jezelf én je kunt het gebruiken om anderen hierbij te ondersteunen.

Examenonderdelen opleiding Voeding & Gedrag Adviseur

Je krijgt het Diploma Voeding & Gedrag Adviseur van de Online Holistische Academie thuisgestuurd, als je voldoet aan de volgende exameneisen:

Drie tussentijdse toetsen met een voldoende afsluiten; na modules 6, 11 en 17 maak je de toets die voor je klaar staat in de Online Academie. Het is een elektronische multiple choice toets die je thuis kunt maken. Nadat je de toets hebt afgerond, krijg je direct de uitslag van de toets. Als je geen voldoende hebt gehaald, kan je de toets maximaal 1x herkansen. Dit dien je aan te vragen via mail@online-ha.nl.

Studiebegeleiding vanuit de Online Holistische Academie

Vanuit de Online Holistische Academie is docent Millie van der Heijden jouw studiebegeleider. Je kunt haar in de Online Academie vragen stellen over onderwerpen waar je tegenaan loopt tijdens de opleiding. Let er daarbij op dat jouw vraag concreet van aard is.

Wij wensen je veel plezier en inspiratie bij het volgen van deze opleiding!


Vriendelijke groet,
Team Online Holistische Academie

<object class="wp-block-file__embed" data="https://online-ha.nl/wp-content/uploads/2023/09/Handleiding-Voeding-Gedrag-Adviseur.pdf" type="application/pdf" style="width:100%;height:600px" aria-label="<strong>Download hier de pdf van de Handleiding van de opleiding Voeding Gedrag AdviseurDownload hier de pdf van de Handleiding van de opleiding Voeding Gedrag AdviseurDownloaden