Schrijf je deze maand in voor een opleiding 'met studiebegeleiding' en ontvang 24% korting op de studiekosten! Gebruik kortingscode 'IEDEREEN24%KORTING' in de winkelwagen.

Liefdevol leven Handboek

In het Liefdevol Leven handboek vind je inspiratie, ideeën en 64 oefeningen die jou helpen om liefdevoller met jezelf en met anderen te leven. Het boek is onderverdeeld in 8 thema’s die stuk voor stuk belangrijk zijn om meer liefde voor jezelf te ontwikkelen. Zo ga je door het lezen en doen van de oefeningen en opdrachten:

– meer rust en balans ervaren
– jezelf meer leren waarderen
– ontdekken wat jij graag wilt creëren
– meer verbinden met jezelf
– je zelfvertrouwen verstevigen
– leren jezelf meer te accepteren.

Daarnaast ontvang je een lespakket met een aantal inspirerende visualisaties en ademhalingsoefeningen, die als meditaties staan uitgeschreven in het Liefdevol Leven handboek. Jij gaat fantastisch groeien dit jaar!  

De Liefdevol Leven test helpt jou inzicht te geven in welke van de 8 thema’s uit het Liefdevol Leven Handboek je het meeste kunt groeien. Merk op bij welk thema je de meeste kruisjes hebt gezet bij ‘Geheel niet mee eens’ en ‘Matig mee eens’ en je weet met welk thema je mooie stappen kunt gaan maken.